1e bericht vanuit Curacao

20 oktober 2010, 23:00 - Geplaatst onder "Max"

Hallo allemaal,

Het internet lag een paar dagen plat (dat gaat wel vaker zo hier) dus nu pas een eerste berichtje van ons.

Zondag zijn we dus omstreeks 08.00 uur vertrokken vanaf Apeldoorn richting A-dam. Onze vlucht had helaas 1,5 uur vertraging, maar deze tijd hebben we prima besteed om even een lekker broodje te eten. Uiteindelijk vertrokken we om 14.05 uur. Sven en Max hebben de lange zit keurig volbracht. Na een tussenstop op Aruba uiteindelijk om 22.00 uur (was 03.00 uur in NL) aangekomen in ons Hotel. Daar lag een mooie verrassing klaar van collega, Thomas Peters. Thomas bedankt!

Na een eerste nacht waren de boys om 05.00 uur wakker! daar blijken alle kinderen last van te hebben. Dus op tijd aan het ontbijt en de omgeving rondom het hotel (Lions Dive) verkennen. De eerste twee dagen hebben we op/rond het hotel doorgebracht. Zwemmen in zee, het mooie zwembad en uiteraard alvast een bezoek gebracht aan het sea aquarium waar ook de Dolfijntherapie van Max plaats gaat vinden. Er was op dat moment een dolfijnen show bezig. Echt super. Alleen was Max erg moe en heeft ie niet allles meegekegen. We horen donderdag of vrijdag wanneer Max volgende week is ongedeeld voor de therapie. Het therapie centrum ligt op ongeveer 400 meter lopen. Dus dat is heel prettig. Vanaf ons balkon zien we het liggen en horen we soms de dolfijnen.

Vandaag hebben we in de ochtend een bezoekje gebracht aan Willemsstad. En in de middag uiteraard weer plonsen. Want de temperaturen zijn rond de 30 graden. En dan is verkoeling heerlijk. Alleen is het water ook lekker warm. Maar ja, zag op BVN dat het in NL aan het hagelen is, nou dan blijven wij liever hier (ha,ha,ha).

Vanaf morgn gaan we de omgeving verder verkennen en daarvoor hebben we een auto ter beschikking. Dus in een volgend bericht horen jullie meer.

Groetjes, Max, Sven, Melanie & Remco

Op dit artikel kan niet gereageerd worden.