2e bericht vanuit Curacao (24-10-2010)

24 oktober 2010, 23:14 - Geplaatst onder "Max"

Nog 1 nachtje en dan is het zover. De therapie begint. Om 07.30 moeten wij ons melden bij de Dolfijnen. Eerste een intake gesprek en vanaf 08.00 uur begint Max zijn therapie. Dat wordt de rest van de tijd vroeg uit de veren

De afgelopen dagen hebben wij een auto gehuurd en het eiland verkend. Op dag 1 zijn we naar Westpunt gereden en hebben daar de bekende baaien, kleine en grote knip bezocht en nog een paar anderen. Erg mooi allemaal. Uiteindelijk op Cas Abou neergestreken (Birgitta bedankt voor de tip!) een prachtig wit strand. In de avond naar Willemstad gereden en daar gegeten.

Onderweg kom je op de gekste plekken mooie vogels en giga leguanen tegen.

Dag 2, zijn we naar het oosten gereden en hebben daar het spaanse water, de tafelberg en de Jan Thiel baai bezocht. Daarna naar Hooks Hut gegaan (Willeke ook jij bedankt voor deze tip!). Hooks is een stradje met restaurant in piraten stijl. Daar ook heerlijk gegeten.

Dag 3 (niet lachen) even langs de AH geweest (wel een hele mooie hier) om even snel wat inkopen te doen. Daarna naar Port Marie geweest, ook een heel mooi strand. Alleen was het weer niet zo, maar wel gezwommen in een stortbui. Heerlijk.

Op aanraden van iemand op het strand naar winkelcentrum zuikertuin gereden. Daar zit een indonesisch restaurantje, Sambal ganaamt. Daar heeeeeerlijk gegeten.
Sate van de BBQ en live muziek, buiten op straat.
Ook kregen we nog een andere tip om te eten, daar waar ook veel locals komen, gaan we zeker nog bezoeken.

Nu weer een dagje op en rond het hotel. Voorbereiden op de grote dag van morgen.
Bekende NL nummer twee gespot vandaag. Zat vanmorgen bij ons aan het ontbijt: Henk Jan Smits!

De kinderen vemaken zich prima hier. Max doet het heel goed en vindt zwemmen zalig omdat het water niet koud is. Alleen het zand van het strand is nog een uitdaging. We sjouwen ons een breuk.
Sven is zoals we van het gewent zijn een geweldige jongen, op ieder strandje wel een vriendje om mee te spelen, of het nou een Nl of een local is. Hij vermaakt zich prima.
Ook samen hebben ze het heel leuk. Wat een geweldig stel!
Foto's volgen zodra we weten hoe we dit voor elkaar krijgen op de pc van het hotel.

Lieve groetjes vanuit Curacao!

Op dit artikel kan niet gereageerd worden.