Orkaan tomas (3 november 2010)

3 november 2010, 13:52 - Geplaatst onder "Max"

Hallo Nederland,

Zoals jullie waarschijnlijk hebben vernomen is het op Curacao inderdaad noodweer geweest ivm de orkaan tomas, die gelukkig Curacao niet heeft aangedaan maar wel vlakbij heen en weer aan het gaan is. Gaat nu weer richting Haitie hebben wij vernomen en is weer in kracht aan het toenemen. Heel erg allemaal.

We blijven "slecht" weer houden met regen en af en toe hevige regenval. Max zijn therapie is gisteren daarom ook afgelast (dat was dinsdag). Vandaag (woensdag) gaat het gelukkig wel door.

Het eiland is helemaal ontregeld. Sommige wijken staan nog gedeeltelijk onder water en er is veel schade aan wegen en huizen. In sommige wijken hebben auto's helemaal onder water gestaan.

Ook is ons ontbijt restaurant gesloten. En proberen ze iedereen van een 'nood' ontbijtje te voorzien. Vanmorgen ging dat beter als gisteren.   

De weersvoorspellingen zijn niet super. Waarschijnlijk houden we de rest van de week wisselvallig weer met veel regen. Dit allemaal door tomas. Maar ja, als de therapie door gaat dan zijn wij al gelukkig.

Maar ondanks de regen is de temperatuur hier nog altijd beter dan in NL! (ha,ha,ha)

Gisteravond was er een waterspektakel (wedstrijd) bij het zwembad georganiseerd door de Amstel Gold Race organisatie (ging gelukkig nog wel door) daar deden inderdaad bekende wielrenners en BNN'rs aan mee. Ook wij zouden mee kunnen doen. Maar we waren zeg maar, niet in vorm.

Uiteindelijk is de wedstrijd gewonnen door Andy Sleck. Andy troefde onder andere Bouke Mollema, Nikki Terpstra, Koos Moerenhout en Jurgen van den Broecke af. 

Bas Muis en Erik Hulzebosch vonden het water waarschijnlijk te nat en bleven langs de kant supporteren. Net als wij en andere hotelgasten.

Groeten vanuit Curacao  

 

 

— Sven, Thijs, Bastiaan en Pauline · 4 november 2010, 17:05

Op dit artikel kan niet gereageerd worden.